“Bayram, kardeşliği ve merhameti büyütme vaktidir”
Bayram sevincimizi esnafımızla büyütelim
Başkan Dere’den Kadınlar Günü mesajı: Kadının gücü, üretimin bereketi
AESOB’dan merkezden ilçelere uzanan kardeşlik sofrası
Vergi Haftası’nda ortak mesaj: Kayıtlı ekonomi, adil rekabet
AESOB Antalya'nın birleştirici gücü!
Başkan Adlıhan Dere: “Sevginin gerçek değeri, esnafımıza sahip çıkmakla ölçülür”
Başkan Dere: “Yılbaşı alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yapalım”
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (AESOB) iade-i ziyarette bulunan MÜSİAD heyetini AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, AESOB Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Dal, AESOB Denetim Kurulu Başkanı Musa Kazım Buhurcu ve AESOB Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul karşıladı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Sevimçok, Lekesiz’e birlik işleyişinden ve yapılan çalışmalardan detaylı olarak bahsetti.
Vur-kaç taktiğiyle çalışanlar var
Başkan Sevimçok AESOB’a bağlı 80 bin üye esnafa hizmet verdiklerini dile getirerek il ve ilçelerle birlikte 75 esnaf odasının da kendilerine bağlı olduğunu söyledi. Kayıtsız çalışan esnaflardan dolayı sıkıntı yaşadıklarını da sözlerine ilave eden Başkan Sevimçok, özellikle turizm döneminde Antalya’nın vur-kaç taktiğiyle çalışan kayıtsız esnaflarla dolup taştığını ifade etti.
İşbirliğine önem veriyoruz
MÜSİAD Şube Başkanı Resul Lekesiz ise AESOB’un çok büyük bir güç olduğunu ve yaklaşık 80 bin gibi bir esnaf çoğunluğunu temsil eden bir kurum ile karşılıklı olarak her zaman için işbirliği içerisinde olabileceklerini belirtti. MÜSİAD’ın yapılanması ve Antalya’da yaptığı çalışmalardan da bahseden Lekesiz bu tür ziyaretlere önem verdiklerini ve Antalya’daki tüm STK’ların bu şehre hizmet etmek anlamında büyük önem arz ettiklerini söyledi.